Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si vybrať kurz z kalendára kurzov a vyplniť objednávku na stránke Školy varenia TU. Nahlásiť sa na termín sa môžete aj v prípade, ak je termín plný. V prípade, že sa uvoľní miesto na kurze, budete kontaktovaný.
Odporúča sa rezervácia ihneď po zakúpení kupónu. TU ponúkame prehľad najbližších kurzov. V prípade otázok kontaktujte školu varenia na tomasovicova@gurman-club.sk
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr. V prípade, ak svoju neúčasť oznámite deň pred konaním kurzu alebo v deň konania kurzu, voucher prepadá v prospech organizátora, kvôli pokrytiu nákladov za kurz.
Vedieť uvariť chutné jedlo, to je veľakrát umenie. Naučte sa zmiešať tie správne ingrediencie, dodržiavať exaktné postupy pri vytváraní chutných a už na pohľad esteticky príťažlivých pokrmov. Tentokrát so známymi šéfkuchármi, ktorí už za svoj život veľa toho uvarili!
Kurzy sú určené nie len pokročilým, ale aj úplným začiatočníkom.
Nechajte sa vtiahnuť do sveta gastronómie šéfkuchármi ako Igor Čehy,
Martin Korbelič, Marcel Ihnačák. Čakať vás bude talianska, francúzska,
španielska kuchyňa, kurz sushi, mäsa, tradičnej slovenskej kuchyne,
grilovanie či výborný kurz čokoláda na výber z kalendára kurzov. Ako
bonus sa pripravte na originálnu zásteru a knihu receptov ako bonus ku
kurzom!
Kurzy prebiehajú v historických priestoroch vinárskeho domu zo 17. storočia vo Svätom Juri. Kuchyňa je moderne zariadená pre 12 účastníkov.
Na kurzoch bude k dispozícii zošit s receptami, zástera a všetky
suroviny a nástroje. Špičkový šéfkuchár, ktorý vás prevedie danou
témou, a taktiež vám poradí pri všetkých vašich otázkach.
V cene pravidelných kurzov je aj welcome drink, nealkoholické nápoje a káva Ebenica podľa vlastného výberu a ku kvalitným jedlám sa bude
podávať skvelé víno od domáceho vinára. Cez týždeň v pracovné dni sa kurzy budú konať od 17.00 do 21.00. Uskutočnia sa pri účasti minimálne
6 osôb a maximálne 12 osôb. V opačnom prípade sa dohodne náhradný
termín.
Tomáš Sika - chef Medusa Group, patriaci do slovenskej špičky a tiež
známy aj z TV obrazovky z programu Vojna kuchárov
Igor Čehy - držiteľ Gurmán AWARD – kuchár roka 2007, 2014, známy
šéfkuchár, ktorý pracoval a pomáhal kreovať viacero úspešných a známych reštaurácií. Naposledy pôsobil v Mlyne 108 v Modre
Marcel Ihnačák - známy slovenský šéfkuchár
Andrea Bučeková - pracovala s Jaroslavom Žídekom v Camouflage a teraz
v Albrechte, absolvovala Thuries academy
Akshay Kumar Dixit - majiteľ indickej reštaurácie Ashoka
Branislav Križan – absolvent Thuries Academy, kapitán Slovenského
národného tímu šéfkuchárov Hotel Matyšák Bratislava
Parichart Bystrianska - thajská majiteľka obchodíku Asia food
Jozefína Šebáková-Zaukoucová - viceprezidentka Slovenského zväzu
kuchárov a cukrárov, a majsterka odborného výcviku ZOA v Púchove
Tomáš Zapletal - známy šéfkuchár a propagátor španielskej kuchyne,
ktorý pôsobil v Parcafé a rozbiehal známy Tapas bar v Retro. Teraz
pôsobí v reštaurácii Zorno
Alexander Ílleš - sushimajster, WABI SABI
Ivan Ralbovský - šéfkuchár Brasserie LaMarine
Martin Korbelič - Executive chef Medusa group
Jaroslav Hladík - držiteľ zlatej vidličky od Gurmána na Slovensku
Orientálna Indická kuchyňa
Najslávnejšie Parížske Bistrot recepty od A po Z
Pečieme s tetou Gabikou
Nezvyčajný svet chutí
Špargľa – kráľovná zeleniny
Ryby a dary mora I.
Grilujeme Ryby
Najobľúbenejšie dezerty od A do Z
Základy grilovania
Tapas
Burgermánia
Thajská kuchyňa