Chcete sa naučiť pripravovať špeciality pod vedením profesionálnych kuchárov v reštaurácii HUMAN? Prihláste sa na kurzy varenia pod vedením executive chefa Antona Holomáňa a šéfkuchára Petra Ďurča, vďaka ktorým sa naučíte vyčarovať kulinársky zázrak aj vo vašej kuchyni.
Na kurze detox sa naučíte ako variť ľahké jedlá
v rámci povianočného detoxu, ako pripravovať ryby a zeleninové šaláty.
Zvládnete varenie kapustovej tukožravej polievky, prípravu ovocných a zeleninových smoothie a zdravých dezertov.
Na kurze Jar na tanieri sa naučíte pripravovať studené
a teplé jedlá z mladej jarnej zeleniny, ľahko stráviteľné mäso
i šaláty z divo rastúcich jarných byliniek.
Kurzy prebiehajú pod vedením šéfkuchára Petra Ďurča a Antona Holomáňa.
Anton Holomáň - Mladý ambiciózny kuchár.
Narodil
sa v Prešove, kde aj vyštudoval SOŠ (odbor kuchár). Ešte počas štúdia
absolvoval 5-mesačnú prax v *****hoteli na ostrove Kos v Grécku.
Po škole
sa zamestnal v penzióne v Tatranskej Lomnici.
Neskôr pracoval
v reštaurácii v Poprade.
Aktuálne pracuje v Hotel Hills Stará Lesná
**** ako Chef de partie. Rád obetuje svoj voľný čas pre zdokonaľovanie sa
v aktuálnych gastronomických trendoc a rovnako je členom Gourmet klubu. |
Peter Ďurčo je majstrom odborného výcviku kuchárov.
Má skúsenosti zo zahraničia a stáva sa členom Gourmet klubu, prevádzkuje
vlastnú reštauráciu Top restaurant a v roku 2009, 2010 bedeker Trend Top
reštaurácie a hotely zaradil Petra Ďurča medzi Top šéfkuchárov na Slovensku. Pokorne a pokojne varí v Žiline jedlá, ktoré patria k tomu
najlepšiemu, čo sa dá na Slovensku ochutnať. |
Reštaurácia HUMAN
Reštaurácii HUMAN zaleží na tom, aby popri výbere kvalitných zdrojov
rešpektovali samotnú prírodu, ekológiu a humánny chov. Preto sa zameriava
na mäso, ktoré pochádza z domácich chovov / C+C pfeiffer, BioFarma
Turová/, za studena lisované oleje /Olej Hont Súdovce/, syry / Mliečna farma
Braunvieh/ ovocie a zelenina od lokálnych farmárov, zameriava sa na sezónny
vyber surovín a čerstvé bylinky.